De voordelen van een geboortelijst bij Little People op een rijtje

 1. Wij helpen jou steeds met professioneel en eerlijk advies om uw keuze te maken uit een ruime keuze aan kwalitatieve artikelen.
 2. Weet jij perfect wat je allemaal nodig hebt of heb je reeds een kindje dan mag je altijd binnen springen om een lijstje samen te stellen. Heb je graag wat meer advies nodig dan mag je ook altijd bellen voor een afspraak, of maken we in de winkel een afspraakje om eens samen te zitten en alles rustig te overlopen.
 3. Uw geboortelijst wordt ook online geplaatst. Zo krijg jijzelf als ouder een mooi en duidelijk overzicht met foto’s wat nu precies allemaal op uw lijst te vinden is. Ook kan u aanduiden wat voor u belangrijke items zijn en krijgen vrienden en familie dit ook te zien.
 4. Is de grote dag daar dat je baby geboren wordt dan wordt uw lijst actief online en wordt in de winkel een kastje klaargemaakt waarin de artikelen van jouw geboortelijst terug te vinden zijn.
 5. Vrienden en familie kunnen niet enkel in de winkel maar ook online hun cadeautje voor u reserveren en bestellen.
 6. Klein lijstje, geen probleem!!! U krijgt ook alle voordelen!!! En uw vrienden en familie kunnen de artikeltjes cadeau geven dit u zelf gekozen hebt… Is alles verkocht, wij hebben ook waardebonnen die onbeperkt geldig blijven…
 7. Wilt u iets wijzigen of toevoegen van de lijst, geen probleem, kom gerust langs of bel en stel uw vraag…
 8. Persoonlijk, professioneel en eerlijk advies, wij helpen u graag.
 9. Ruime keuze artikelen van fopspeen tot slaapkamer.
 10. Reservaties & bestellingen kunnen in de winkel, online, per e- mail of telefonisch geplaatst worden.
 11. Geboortelijst online die u kan personaliseren en er een leuke babywebsite van maken. Bij elke aankoop of reservatie wordt u via email op de hoogte gebracht.
 12. Geen aankoopverplichting op artikels van de geboortelijst. (Aandacht: Enkel seizoensgebonden kledij, promoties of speciaal voor uw lijst bestelde artikels)
 13. Bij het afsluiten van de lijst (8 á10 weken na de geboorte) krijgt u een waardebon van 10% op het totale gekochte bedrag van de geboortelijst ( uitgezonderd solden & promoties).
 14. Onze waardebonnen en Cadeaubonnen blijven onbeperkt geldig.